Bij- en nascholing

Actueel, inspirerend en praktijkgericht

IVA Opleidingen biedt exclusieve bij- en nascholing voor arbeidsdeskundigen en professionals die werkzaam zijn binnen de driehoek mens, werk en inkomen. De bij- en nascholing laat zich kenmerken als: actueel en inspirerend met 100% aansluiting op de praktijk. De ontwerpers van de bij- en nascholing en de docenten en sprekers zijn vooraanstaande gespecialiseerde professionals uit de sector. Als geen ander kennen zij het vak, de actualiteit en de toepassing van de inhoud in het dagelijkse werk. De bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de NVvA en gecertificeerd door Cedeo. Deelname aan elk dagdeel garandeert ten minste 2 PE-punten. Het exacte aantal PE-punten staat vermeld in het overzicht. 

Wij helpen u graag met het realiseren van uw doelstellingen en zien uw reactie voor een kennismakingsgesprek graag tegemoet.

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Trainingen

Ons aanbod

Bij- en nascholing

IVA Opleidingen

Onze belofte

Als 100% specialist en grondlegger van arbeidsdeskundige opleidingen heeft IVA Opleidingen ruim 15 jaar een vooraanstaande positie in het arbeidsdeskundig domein in Nederland. Een positie die bestaat uit nauwe samenwerkingsverbanden met organisaties in de sector. Een positie die ons inspireert, waarop we trots zijn en die verantwoordelijkheid vraagt. En dat typeert onze identiteit die u vanaf de eerste minuut zult ervaren. Alle kennis en energie binnen IVA Opleidingen is erop gericht het maximale voor u te betekenen. Die belofte waarmaken voelen wij als onze missie en verantwoordelijkheid.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment