IVA Opleidingen

door heel Nederland

Twee leslocaties in Nederland
 

Wil je graag persoonlijk advies?

Routebeschrijving Apeldoorn

Het bezoekadres van de leslocatie van IVA Opleidingen is J.F. Kennedylaan 32 in Apeldoorn. IVA Opleidingen bevindt zich in een bedrijfsverzamelgebouw met onder andere huisartsenpraktijk Berg en Bos en het Diagnostisch Centrum Gelre. De entree bevindt zich aan de voorzijde van het pand, via de schuifdeuren met de cijfers 32. IVA Opleidingen is (samen met Elabo) gevestigd op de eerste etage. 

Openbaar vervoer
Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het station in Apeldoorn kunt u buslijn 2 of 6 nemen en uitstappen bij de halte ‘Waltersingel’. De bus stopt voor de deur en doet er circa 10 minuten over.
De entree bevindt zich aan de voorzijde van het pand, via de schuifdeuren met de cijfers 32. IVA Opleidingen is  (samen met Elabo) gevestigd op de eerste etage.

Auto
Indien u met de auto komt, dan kunt u parkeren aan de achterzijde van het pand. U rijdt dan om het pand heen via de Waltersingel en kan het parkeerterrein betreden via de slagboom. U wordt verzocht om bij de meldpaal met de pijltjestoets naar ‘IVA Opleidingen’ te gaan. Vervolgens drukt u op de sleutel en wordt de slagboom geopend.
De entree bevindt zich aan de voorzijde van het pand, via de schuifdeuren met de cijfers 32. IVA Opleidingen is (samen met Elabo) gevestigd op de eerste etage. 

© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment