Onze sprankelende nieuwe huisstijl en website!

We zijn ontzettend enthousiast om jou ons vernieuwde document te presenteren, waarin we graag de veranderingen in onze huisstijl en branding met je delen. In 2023 hebben we besloten om onze visuele identiteit compleet om te gooien. Maar waarom eigenlijk? In dit document willen we je graag meenemen in het avontuur dat we hebben beleefd.

Een huisstijl is belangrijk omdat het zorgt voor een herkenbare uitstraling van een organisatie. Na de overname van IVA Opleidingen BV door Geriët van de Vis, is er van alles gebeurd binnen ons bedrijf, onze opleidingen en in de wereld om ons heen. Daarom hebben we even goed de tijd genomen en zijn we helemaal opnieuw begonnen. We hebben ons laten inspireren door Simon Sinek en zijn gaan nadenken over onze bestaansreden, voor wie we nou eigenlijk die opleidingen verzorgen en waarom we dat doen. Ook hebben we flink nagedacht over hoe we willen dat mensen ons als opleider zien.

Dit hele proces heeft geleid tot niet alleen een nieuwe huisstijl, maar ook een spiksplinternieuwe website met teksten die onze waarden perfect verwoorden. Benieuwd geworden? Bekijk de video en ontdek wat we hebben bereikt! De toelichting vind je hier: Logo uitleg – IVA Opleidingen

Herken jij je in onze huisstijl? Vind jij dat deze aansluit bij ons als opleider en onze opleidingen? Wij zijn heel benieuwd naar jouw reactie.