Passievol opleiden,

intensief begeleiden

Gebruik de kennis en energie binnen IVA Opleidingen 

Wil je graag persoonlijk advies?

Peter van der Ham

Docent AOV

Ik merk dat ik na al die jaren nog steeds nieuwsgierig ben als er een nieuwe opdracht komt. Wat is er gebeurd, wat speelt er, wat zijn de vragen? Maar vooral om wie gaat het? Ik blijf het een uitdaging vinden om een beroep of een bedrijf goed in beeld te brengen, de knelpunten te analyseren  en samen met het slachtoffer of de verzekerde naar een oplossing te kijken. Het is voor mij steeds weer zaak om de juiste mix te vinden tussen inlevingsvermogen maar ook analytisch denken en kritisch zijn. Juist in zaken met ernstig letsel of blijvende arbeidsongeschiktheid is het balanceren tussen emoties en een professionele benadering.

Achtergrond: Sinds 1995 ben ik werkzaam als registerarbeidsdeskundige en vanaf 2010 ook als gerechtelijk deskundige. Met als belangrijkste aandachtsgebieden AOV en letselschade en de laatste jaren ook verzuim. Het actief zijn op de verschillende werkvelden maakt mijn werk extra aantrekkelijk. Ik ben gespecialiseerd in zaken met zelfstandig ondernemers, AOV of letselschade. Juist dan komen alle facetten van het arbeidsdeskundige vak (inventariseren, analyseren, bedrijfseconomische aspecten en re-integreren) samen.

Het is ontzettend leuk om kennis over te dragen en daarom ben ik dan ook bij verschillende organisaties actief als docent op mijn vakgebied. Dat houdt mij scherp en maakt dat ik blijf nadenken over zaken die soms al zo gewoon lijken.


Terug naar overzicht
© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment