Passievol opleiden,

intensief begeleiden

Gebruik de kennis en energie binnen IVA Opleidingen 

Wil je graag persoonlijk advies?

Eline Baas

Docent / Mentor opleiding casemanagement

De combinatie tussen het omgaan met mensen én het analytisch bekijken van de situatie en zien wat er nodig is en wat er kan, maakt het werken in de verzuimwereld voor mij heel leuk en uitdagend. Ik spreek dagelijks veel werknemers, werkgevers, het UWV, arbeidsdeskundigen en behandelaren.  Iedereen heeft zijn eigen belangen en motieven, hoe uitdagend is het om dan allemaal dezelfde richting uit te gaan. Ik vind ‘beweging’ heel fascinerend, hoe krijg je mensen in beweging, wat drijft ze?! Dáár probeer ik altijd naar te zoeken.

Als trainer en docent ben ik ook op zoek naar beweging. Hoe krijg je mensen zo ver dat ze iets leren, waar zit de motivatie om te leren, waar lopen ze tegenaan en hoe krijg je dat nieuwe gedrag aangeleerd? Elke training is anders, elke groep is anders, elk individu is anders. Deze dynamiek geeft mij energie. En als het dan ook nog over verzuim gaat, dan is de combinatie helemaal goed.

Ik ben werkzaam als WGA-specialist en trainer bij een groot re-integratiebedrijf. Hier leid mensen op, zowel in trainingen als één op één. Mijn achtergrond ligt in de arbeids- en organisatiepsychologie.


Terug naar overzicht
© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment