Passievol opleiden,

intensief begeleiden

Gebruik de kennis en energie binnen IVA Opleidingen 

Wil je graag persoonlijk advies?

Carin van den Bosch

Docent fysieke belasting en ergonomie

"Ergonomie wordt niet voor niets ook wel Human Factors genoemd. De mens staat centraal. En daar draait het voor mij dan ook om."

Ergonomie wordt niet voor niets ook wel Human Factors genoemd. De mens staat centraal. En daar draait het voor mij dan ook om.

In mijn werk als ergonoom adviseer ik bedrijven om de werkplekken en omgeving optimaal af te stemmen op de functie en taken van hun medewerkers. Met als doel om de gezondheid en efficiënt handelen te bevorderen. Daarbij maak ik gebruik van NLP (om mensen in beweging te krijgen) en Lean (om blijvend te verbeteren). Ik hou van een praktische aanpak en praktische oplossingen.

Als docent wil ik studenten leren en enthousiasmeren om op een andere manier naar beeldschermwerk en fysieke belasting te kijken, zodat zij in staat zijn om op juiste manier hun cliënten te adviseren.

Sinds 2004 ben ik Europees gecertificeerd ergonoom, naast dat ik ben afgestudeerd als inspanningsfysioloog aan de opleiding Bewegingswetenschappen. Sinds 2006 ben ik eigenaar van Evente Ergonomie. 


Terug naar overzicht
© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment