IVA Opleidingen heeft een

klanttevredenheid van 96% volgens Cedeo

De Cedeo-Erkenning staat voor inzicht in de kwaliteit
van ons aanbod aan opleidingen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Nieuws

Blijf op de hoogte

AVG: wat een ironie

Ter bescherming van de privacy zijn ook diverse sprookjes tegenwoordig volgens het AVG-protocol opgesteld.

Sprookjesfiguur (te noemen: Roodkapje) pleegt mantelzorg door een hulpbehoevend familielid (te noemen: Oma) op regelmatige basis te ondersteunen in haar herstelproces. Op een nietgemotoriseerde wijze legt Roodkapje haar route af door een landelijk gebied met mee neming van gestelversterkend voedsel. Hoewel Roodkapje duidelijk is geïnstrueerd dat zij niet van de gebaande banen dient af te wijken, laat zij zich op enig moment afleiden door de nabij wild groeiende flora waarvan zij enige exemplaren ontwortelt met als doel door deze kleurenpracht geestelijke verlichting te brengen bij Oma.
Terwijl zij hiermee drukdoende is wordt zij benaderd door een zichzelf bewegend en sprekend fabelfiguur met een minder aansprekend karakter (te noemen: De Boze Wolf) die haar vraagt naar haar bestemming.

Roodkapje verstrekt informatie over haar bestemming en het verheugende karakter daarvan. De Boze Wolf ondersteunt haar in haar vreugde door te wijzen op meerdere flora verderop in het eerdergenoemde gebied. Door een beperking op haar inschattingsvermogen, volgt Roodkapje deze raad op en beweegt zich verder de bebossing in.
Onderwijl beweegt De Boze Wolf zich richting bedgebonden Oma waar hij zijn voornemen haar met huid en haar te consumeren, binnen afzienbare tijd concretiseert.

Roodkapje vervoegt zich enige tijd later in de behuizing van Oma alwaar zij emotioneel geraakt wordt bij het zien van de schijnbare fysieke schadelijk terugval van Oma. Roodkapje benoemt de bovengemiddelde groei van de auditieve, visuele en musculaire delen van haar lichaam, evenals de flagrant aanwezige gebitskenmerken.
De Boze Wolf bekrachtigt dit door toe te geven aan zijn compulsieve stoornis op het consumptieve vlak door ook Roodkapje met huid en haar te verorberen waarna hij zich ten ruste legt. Zijn verzadiging heeft als gevolg dat er een diep schrapend geluid ontstaat bij het in- en uitademen.

Een door Staatsbosbeheer ingehuurde wildstandbeheerder wordt gealarmeerd door dit atypische geluid en verschaft zich toegang tot de woning van Oma. Door zijn bovengemiddelde begripsvermogen maakt hij een juiste inschatting van de situatie en bevrijdt zowel Roodkapje als Oma. Om De Boze Wolf niet uit zijn structuur halen wordt de afwezigheid van Roodkapje en Oma in de buikruimte van de Boze Wolf gecompenseerd door het plaatsen van stenen < dan 5 kilo per stuk.
Enige tijd later wordt De Boze Wolf wakker met niet-gediagnosticeerde klachten wat in het kader van doelbinding niet relevant is om hier nader te specificeren. Dit noopt hem tot onmiddellijke vochtinname bij de nabijgelegen watervoorziening, te heten: Put Zwaartekracht is de oorzaak van algehele disbalans waardoor De Boze Wolf verdwijnt in de put en sindsdien als vermist is opgegeven.

Roodkapje en Oma mogen zich momenteel verheugen in een blakende fysieke gesteldheid met als prognose dat zij nog lang en mentaal stabiel zullen leven. 

Met dank aan Karin Baggerman

Geplaatst op Vrijdag 5 juli 2019© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment