IVA Opleidingen heeft een

klanttevredenheid van 96% volgens Cedeo

De Cedeo-Erkenning staat voor inzicht in de kwaliteit
van ons aanbod aan opleidingen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Nieuws

Blijf op de hoogte

Helpt u mensen weer aan de slag?

Heeft u in uw werk te maken met werkhervatting van werknemers, met het beoordelen van hun belastbaarheid? En wilt u zich hierin verder bekwamen? Of haalt u er voldoening uit mensen met een arbeidsbeperking (weer) aan het werk te helpen? Denk dan eens aan een opleiding tot arbeidsdeskundige. IVA O&T biedt een brede en praktijkgerichte opleiding tot arbeidsdeskundige.

Arbeidsdeskundigen zijn professionals werkzaam binnen de driehoek van mens, werk en inkomen. Het werkveld van de arbeidsdeskundige is de laatste jaren veel breder geworden. Behalve om te beoordelen of werk passend is, worden arbeidsdeskundigen steeds vaker ingezet als begeleider van re-integratie naar werkhervatting. En ze geven advies bij verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid of beïnvloeden van verzuim.

Meer behoefte aan arbeidsdeskundige expertise

Niet alleen werkgevers weten arbeidsdeskundigen steeds vaker te vinden bij re-integratietrajecten van arbeidsongeschikte werknemers. Door de verplichtingen uit Participatiewet schakelen ook gemeenten regelmatig arbeidsdeskundigen in. Daarmee heeft de arbeidsdeskundige goede perspectieven op de arbeidsmarkt.

Ervaren en praktijkgerichte opleider

IVA O&T is niet alleen een ervaren opleider van arbeidsdeskundigen. Wij houden rekening met het veranderende werkveld van arbeidsdeskundigen. Studenten gaan actief aan de slag met belasting en belastbaarheid. U leert de belastbaarheid van uw cliënt in te schatten en de belasting van taken objectief te bepalen. Bovendien leert u probleemoplossend denken, zodat de klant echt aan de slag kan met uw adviezen

Gegarandeerde stage

Omdat wij arbeidsdeskundigen willen opleiden tot praktische professionals waar de markt behoefte aan heeft, spelen stages een belangrijke rol in onze eenjarige opleiding. Wij kunnen onze studenten gegarandeerd 120 uur stage bieden.

Heeft u de opleiding met succes afgerond, dan ontvangt u een diploma erkend door de NVvA, de beroepsvereniging van arbeidsdeskundigen. Dit diploma is bovendien getoetst door Hobéon SKO en CEDEO-erkend.

Meer informatie

Interesse? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. De eerstkomende opleiding tot arbeidsdeskundige start op 14 september 2016 in Apeldoorn. De volgende opleiding begint op 24 januari 2017 in Utrecht of op 6 april in Eindhoven.

Geplaatst op Woensdag 7 september 2016© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment