IVA Opleidingen heeft een

klanttevredenheid van 96% volgens Cedeo

De Cedeo-Erkenning staat voor inzicht in de kwaliteit
van ons aanbod aan opleidingen.

Wil je graag persoonlijk advies?

Nieuws

Blijf op de hoogte

Opleiding Arbeidsdeskundige weer van start in september

In september gaat de opleiding Arbeidsdeskundige van IVA Opleiding & Training weer van start! Dit is de enige opleiding die actief aan de slag gaat met belasting en belastbaarheid. U leert als arbeidsdeskundige probleemoplossend denken en oefent diverse aspecten van het vak direct in de praktijk. Schrijft u zich uiterlijk zes weken voor aanvang van de opleiding in? Dan krijgt u ook nog eens € 750 korting op de opleidingskosten.

De docenten van IVA O&T zijn goed op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het werkgebied van de arbeidsdeskundige. Hun praktijkkennis brengen ze vanuit hun betrokkenheid over op de studenten. De opleiding is zeer praktijkgericht: u leert belastbaarheid van de klant en de belasting van taken in te schatten. Ook leert u om de loonwaarde vast te stellen in concrete situaties. Zo kunt u de klant gericht adviseren en meteen uw meerwaarde aantonen. Uiteraard voldoet de opleiding volledig aan de eindtermen van CADO+.

Aan de slag

De volledige opleiding Arbeidsdeskundige bestaat uit drie modules. Deze worden aangeboden in 62 dagdelen, verspreid over 30 lesdagen. U kunt er ook voor kiezen om losse modules te volgen. De volledige opleiding start op 17 september in Zwolle en op 22 september in Utrecht. De kosten bedragen € 11.750, inclusief lesmateriaal en lunches. Maar let op: schrijft u zich uiterlijk zes weken vóór aanvang in voor de volledige opleiding? Dan krijgt u een korting van € 750 op de opleidingskosten! U kunt er ook voor kiezen om losse modules te volgen.

Direct inschrijven

U kunt direct inschrijven voor de opleiding Arbeidsdeskundige via ons digitale inschrijfformulier.

Of u kunt eerst meer lezen over de inhoud van de opleiding.

Geplaatst op Dinsdag 16 juni 2015© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment