Image
Masterclasses

Masterclasses AOV

Wat moet je als arbeidsdeskundige kunnen om in de AOV werkzaam te zijn? Dat leer je in deze vier  masterclasses. De masterclasses zijn los van elkaar en in willekeurige volgorde te volgen.  
Image
Image
Image

Arbeidsdeskundige in de AOV

IVA Opleidingen gelooft dat ondernemers werken vanuit hun talent en passie. Arbeidsongeschiktheid overkomt de ondernemer, waardoor hij/ zij niet meer kan doen, wat hij/zij goed kan: ondernemen. Door te kijken naar de drijfveren van de ondernemer in relatie tot zijn belastbaarheid en beroep, kan je als arbeidsdeskundige adviseren waar kansen liggen om te komen tot duurzame re-integratie. Welke (werk)aanpassingen of taakverschuivingen zijn mogelijk? Waar kan je competenties en kennis vergroten? Hoe verhoudt zich dat tot het bedrijf en de ondernemer?

Wij kijken daarbij zowel naar de korte termijn als de lange termijn: op welke manier kan de ondernemer het beste en duurzaam re-integreren, zodat hij/zij - daar waar mogelijk - een eigen inkomen kan verdienen én weer perspectief heeft op de (middel)lange termijn. Wij maken hierbij gebruik van de cirkel van Invloed en cirkel van betrokkenheid: wat is de invloed van de ondernemer, waar ligt jouw rol als arbeidsdeskundige, wat is de betrokkenheid van de verzekeraar?

Deze masterclasses zijn bedoeld voor arbeidsdeskundigen die werkzaam zijn of willen zijn binnen de AOV. Ervaren en gespecialiseerde docenten zorgen ervoor, dat je de kennis en ervaring ontwikkelt, die jij nodig hebt om dit werk vol zelfvertrouwen te kunnen doen.

Meer weten of inschrijven

Interesse in een masterclass? Onze toegewijde docenten helpen je graag verder. Aanmelden kan via ons opleidingsportaal.
Image
Direct inschrijven