Image
Bijscholingen

Masterclasses IVA Opleidingen

Kies je voor een intensievere vorm van bijscholing, dan kun je met onze masterclasses echt de diepte in. We hebben masterclasses op het gebied van AOV, letselschade en coachingstechnieken 
Image
Image

Masterclasses AOV

Wat moet je als arbeidsdeskundige kunnen om in de AOV werkzaam te zijn? Dat leer je in deze vier masterclasses. Arbeidsongeschiktheid betekent voor een ondernemer dat hij/zij niet meer kan doen, waar hij/zij goed in is: ondernemen. Door te kijken naar de drijfveren van de ondernemer in relatie tot belastbaarheid en beroep, kan je signaleren waar kansen liggen en adviseren over duurzame re-integratie.

Masterclasses Letselschade

De positie als arbeidsdeskundige binnen het werkveld van letselschade is complex. Bij letselschade zijn er meerdere partijen betrokken, allen met een eigen belang. Als arbeidsdeskundige snap je de belangen van de diverse stakeholders en ben je in staat om dit mee te nemen in je visievorming en begeleiding rondom de re-integratie van je cliënt. In onze masterclasses leer je alles wat je moet weten om als arbeidsdeskundige succesvol te zijn in de wereld van letselschade.

Masterclasses Coachingstechnieken

Deze masterclasses zijn bedoeld voor arbeidsdeskundigen, taakgedelegeerden en casemanagers die in hun werk te maken hebben met complexe communicatie en weerstand. In de masterclasses bieden we je een aantal coachingstechnieken aan, waarbij je actief met jezelf en elkaar aan de slag gaat in het je eigen maken van je coachingsvaardigheden.  

Meer weten of inschrijven

Interesse in een masterclass? Onze toegewijde docenten helpen je graag verder. Aanmelden kan via ons opleidingsportaal.
Image
Direct inschrijven