Je kennis op peil houden en je laten inspireren door vakgenoten

IVA Opleidingen biedt door de NVvA erkende bijscholingen op het gebied van verzuim en duurzame re-integratie die 100% aansluiten op de praktijk.  
Image
Image

Een actueel en inspirerend aanbod

Ons aanbod is altijd actueel en zeer gevarieerd. Korte bijscholingen of intensieve masterclasses: jij kiest wat past bij jou. Op een inspirerende en toegewijde manier zorgen de ervaren en gespecialiseerde docenten ervoor dat jij je kennis en expertise aantoonbaar up-to-date kan houden en je jezelf kunt blijven ontwikkelen als verzuimprofessional.  

Up-to-date blijven

Korte bijscholingen

Wil je je kennis up-to-date houden en je laten inspireren door vakgenoten? Dat kan bij IVA Opleidingen. We bieden korte bijscholingen aan van een dagdeel op een specifiek terrein.

De bijscholingen zijn geaccrediteerd met PE-punten: per 2 uur netto scholingstijd ontvang je 1 PE punt. Het aanbod van bijscholingen wordt ieder kwartaal aangevuld en vernieuwd, met nieuwe onderwerpen en sprekers.

Intensieve bijscholing

Masterclasses

Bij de masterclasses ga je de verdieping in en krijg je naast kennis ook vaardigheden en handvatten aangereikt om het geleerde toe te passen in de praktijk.  

Abonnement permanente educatie

Structureel aan de slag

Wil jij structureel investeren in permanente educatie? Dat kan. Als je bij ons een abonnement afsluit, kun je jaarlijks voor 6 PE-punten bijscholing volgen. Dit geldt voor het complete aanbod van IVA Opleidingen. Het abonnement is geldig voor een jaar. De investering voor een abonnement bedraagt € 645,-. Dit bedrag is vrijgesteld van btw.
“De docenten zijn mensen uit de praktijk die de theorie toepasbaar kunnen maken. Ze brengen hun vak met passie, enthousiasme en een vleugje humor. Stoffige zaken worden daardoor boeiend.”