Inschrijven

1 dagdeel

€ 295,- BTW-vrij

2 accreditatiepunten


Do, 11 feb 2021 14:00

Online


Di, 6 jul 2021 12:30

Utrecht, Computerweg


Di, 12 okt 2021 12:30

Zwolle, Assendorperdijk


Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

Update sociale wetgeving

Turgut Hefti neemt de deelnemers mee in het sociaal domein van wettelijke verplichtingen en doorgevoerde veranderingen. Aan de hand van zijn visie en ingebrachte vragen over dit onderwerp verzorgt hij een boeiende middag over onder meer de ontwikkelingen van BeZaVa, passende arbeid en gangbare arbeid. Ook daagt hij u uit om mee te denken wat dit kan betekenen voor het vak en werkaanbod van arbeidsdeskundigen, waar liggen groeimogelijkheden en wat zijn de bedreigingen?

Ter voorbereiding op de bijeenkomst dient de deelnemer vragen in te brengen op het gebied van sociale zekerheid. Hiertoe neemt de deelnemer casuïstiek / vragen mee naar de bijeenkomst. Deze zullen worden mee genomen in de presentatie en discussie tijdens de bijeenkomst.

Over de trainer: Mr. Turgut Hefti, is arbeidsdeskundige (geregistreerd) en juridisch adviseur. Als mens is hij gedreven, inspirator, resultaatgericht, staat de menselijke maat centraal en is hij pragmatisch in zijn aanpak. Naast het werk als arbeidsdeskundig geeft hij regelmatig lezingen en les als docent recht en sociale zekerheid bij onder meer SOSV, IVA Opleiding en Training, Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum, Weka/HRPraktijk, Medisch Ondernemen. Turgut Hefti is auteur bij Weka/HR Praktijk (Gezond in bedrijf, Probleemanalyse, Jaarboek verzuim en re-integratie, Ezine Gezondheidsbeleid).