Inschrijving gesloten

1 dagdeel

€ 225,- BTW-vrij

2 accreditatiepunten


Wo, 7 okt 2020 13:00

Apeldoorn


Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

Stress en jij

Let op: deze training kan zowel apart als als onderdeel van een drieluik gevolgd worden

Als één op de zeven medewerkers stressklachten ervaart, dan kan het haast niet anders dan dat ook arbeidsdeskundigen stress ervaren. In deze bijeenkomst gaan we aan de slag met je eigen stress. Een hands-on bijeenkomst over jou en je eigen welzijn.

Na een korte introductie en samenvatting van de twee voorgaande bijeenkomsten over stress, zal je een aantal vragenlijsten invullen. Deze geven je een indicatie van jouw veerkracht en stresslevels. Zijn jouw stressgevoelens nog gezond, of val je in een risicogroep? Wanneer loop je risico op een burn-out en wat kan jij doen?

In de vertrouwde omgeving van een kleine groep ontdek je wat jij nodig hebt om minder stress te ervaren. Je krijgt veel tips, het idee is dat jij met meer handvatten en minder stress naar huis gaat. In deze bijeenkomst is er tevens veel ruimte voor contact met de andere cursisten.

Deze bijeenkomst kan apart gevolgd worden of in combinatie met

  • Stress, nieuwe inzichten in een oerenud systeem op 13 mei 2020

en / of

  • Stress, veerkracht en het komen tot herstel op 17 juni 2020

Over de trainer: Susan Hilhorst is organisatiepsycholoog en werkt als zelfstandig vitaliteitsmanager en coach bij werkdruk en stress. Ze heeft haar sporen verdiend in het onderwijs, waar ze overspannen leerkrachten coacht en scholen met een verziekte cultuur helpt herstellen. Ze begeleidt zowel de individuele, als ook de organisatievraagstukken vanuit de positieve psychologie. En wordt veel gevraagd als casemanager in complexe gevallen wanneer re-integraties vastgelopen zijn. “Mensen kunnen pas veranderen wanneer ze de situatie waarin ze zich bevinden begrijpen en accepteren.” Het vergroten van begrip en daarmee eigenaarschap, is wat haar drijft.