Inschrijving gesloten

1 dagdeel

€ 295,-

2 accreditatiepunten


Di, 30 mrt 2021 08:30

Assendorperdijk, Zwolle


Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

Opbouwschema’s: klachtencontingent, tijdcontingent en procescontingent re-integreren

Regelmatig geven arbeidsdeskundigen advies over hoe opbouw in eigen of aangepast werk zou kunnen verlopen. Het geven van een opbouwschema kan aan de hand van drie methodes, te weten het tijd-, klachten of procescontingent werken. Wat is het verschil en wanneer maak je welke keuze? Je krijgt concrete handvatten om een goed onderbouwd opbouwadvies te kunnen geven.

Daarnaast lever je als arbeidsdeskundige meerwaarde als je kunt adviseren over factoren die het verzuim beïnvloeden, buiten het medische. Tijdens de bijeenkomst komen daarvoor het Huis van Werkvermogen en de ICF aan de orde, hierbij wordt theorie afgewisseld met casuïstiek.

  • De deelnemer weet de verschillen te benoemen tussen tijd-, klachten- en procescontingent gestuurd werken.
  • De deelnemer is in staat aan de hand van het Verzuimgedragsmodel een Plan van Aanpak op te stellen.
  • Omschrijft en past het ICF classificatiesysteem toe om disbalans in arbeid te analyseren

Over de spreker: Elianne van Veelen is zelfstandig bedrijfsarts. In de afgelopen jaren heeft zij in verschillende branches gewerkt: MKB, bij gemeenten, zakelijke dienstverleners, de zorg, onderwijs, vleesproductie en verzekeringen. Daarbij heeft zij ook gewerkt aan de preventieve kant: Mensen gezond aan het werk houden en voorkomen dat er ziekte ontstaat. Vanwege haar passie om kennis over te dragen heeft zijn een coachopleiding en een intern leertraject tot trainer gevolgd.   
Naast haar docentschap voor IVA Opleidingen is Elianne werkzaam als praktijkopleider en uitvoerend bedrijfsarts en is zij in 2019 een praktijk voor EFT behandelingen gestart.