Inschrijven

1 dagdeel

€ 295,- BTW-vrij

2 accreditatiepunten


Wo, 18 nov 2020 13:00

Apeldoorn


Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

Lean in verzuim

Als je klant werkt met Lean, hoe kun je daar als arbeidsdeskundige dan gebruik van maken bij je werk op het gebied van verzuim, re-integratie en preventie? Een verrassende cross-over tussen sociale zekerheid en bedrijfsmatig werken.

In een dagdeel training komen de basisprincipes van Lean aan bod. Denk aan begrippen zoals klant centraal, waarde, waardestroom, flow, push & pull, verspilling, continu verbeteren en 6S.
De begrippen worden toegepast op het verzuimproces, het protocol en de managementrapportage, waardoor de koppeling wordt gemaakt naar Lean in verzuim. Hiermee wordt verzuim bedrijfskundig en logistiek (aan de hand van caseload) benaderd.
Na de workshop is het doel dat je meer de (Lean) taal van de klant spreekt.

Over de trainer: Herman Evers neemt vele jaren ervaring mee met een moderne aanpak van arbeidsverzuim, arbodienstverlening en verzekeringen. Zijn motto is ‘werken met een hart voor mensen, kijken naar harde cijfers en kennis van zaken’. Als docent op het gebied van verzuim, casemanagement, duurzame inzetbaarheid is hij verbonden aan enkele opleidingen. Zijn methode is bekend onder de naam ‘de SOCIAAL ACCOUNTANT®’ en is te lezen in zijn boeken zie www.evident-bv.nl