Inschrijven

1 dagdeel

€ 295,- BTW-vrij

2 accreditatiepunten


Di, 6 apr 2021 09:00

Almere, Veluwezoom


Do, 18 nov 2021 12:30

Utrecht, Vechtsebanen


Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

De Schijf van 5, voor gezond samenwerken zonder conflicten!

Laat het niet uit de hand lopen! Wat als het gesprek of de samenwerking tussen werkgever en werknemer aanstevent op ruzie of een conflict? Hoe kun jij als arbeidsdeskundige helpen om dit te voorkomen? Je krijgt inzicht en oefent met 5 effectieve interventies waarmee je behoeftes en/of belangen achterhaalt om deze vervolgens weer bij elkaar te brengen. 

Deze workshop van 4,5 uur bestaat uit twee onderdelen:

  • Het eerste onderdeel geeft op interactieve wijze inzicht in hoe conflicten ontstaan, welk gedrag mensen in een stagnerende samenwerking kunnen vertonen en wat het motief van hun gedrag is. Ook krijg je inzicht in wat nodig is om de samenwerking weer vlot te trekken.
  • In het tweede en grootste onderdeel van de workshop maak je kennis en oefen je met vijf effectieve interventies die praktisch, snel inzetbaar en heel behulpzaam zijn om (beginnende) conflicten in de samenwerking aan te pakken.

Met deze inzichten en vaardigheden van de workshop in je bagage kun je als arbeidsdeskundige op een constructieve manier interveniëren bij conflictgedrag tussen werkgever en werknemer of in situaties waarin je waarneemt dat dit mogelijk op de loer ligt. Meer informatie over de workshop tref je aan op www.deschijfvan5.com

Over de trainers: John Kostermans is (arbeids- en zakelijk mediator met een achtergrond als bedrijfs- en arbeidsjurist en als HR-business partner. Hij heeft een gevarieerde en intensieve mediationpraktijk in arbeids- en zakelijke conflicten en werkt als vrijwilliger voor Buurtbemiddeling in Amsterdam oost. Daarnaast geeft hij trainingen in conflictgedrag. John is als mediator aangesloten bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) en ADR International Register. Voor meer informatie over zijn mediationpraktijk zie http://www.kostermansmediation.nl Paul Tillemans is jurist en heeft een achtergrond in de advocatuur (arbeidsrecht). Hij is werkzaam bij een toonaangevend opleidingsinstituut voor professionals in het juridische werkveld. Daarnaast is hij oprichter van Le PonT, een platform voor verbinding. Paul is verder ook nog als vrijwilliger werkzaam als buurtbemiddelaar voor Buurtbemiddeling MeanderOmnium in Zeist, Bunnik en De Bilt. Als mediator is Paul aangesloten bij ADR International Register.