2 dagen

Do, 2 en 23 november 2021

Indien mogelijk zal deze fysiek plaats vinden

€ 790,- BTW-vrij

6 accreditatie punten

Inschrijven

Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 085-0773610
Stuur een mail

Basismodule Letselschade

Onderdeel van de opleiding arbeidsdeskundige als expert in de AOV en/ of Letselschade

De positie als arbeidsdeskundige binnen het werkvelden van Letselschade is complex. Niet alleen lever je een bijdrage aan een optimale re-integratie van je cliënt, ook probeer je de omstandigheden zodanig te optimaliseren dat de cliënt weer kan functioneren als "daarvoor". Wil jij meer weten over de rol van arbeidsdeskundigen binnen de letselschade, dan is deze basisopleiding Letselschade een goede start.

Wat kun je straks? 

Je weet hoe het werkveld Letselschade en de bijbehorende competenties eruitzien. Je kent de overeenkomsten en verschillen, weet je positie en bent op de hoogte van wat redelijk en billijk is binnen de letselschade.

Inhoud

De basisopleiding Letselschade is door IVA Opleidingen en Saxion ontwikkeld. IVA Opleidingen is specialist én grondlegger van arbeidsdeskundige opleidingen en ook Saxion biedt al ruim 20 jaar opleidingstrajecten aan voor dit functiegebied. Deze gebundelde expertise maakt van deze opleiding een ideale kennis boost voor arbeidsdeskundigen. Na de basisopleiding kun je diverse verdiepende modules volgen. Je leert over de werkvelden waarin je als arbeidsdeskundige opereert, zodat je na afloop een richting kunt bepalen.

 • Introductie op letselschade: werkveld en stakeholders
 • Positie van het slachtoffer / wie heb je voor je?
 • Wat is redelijkheid
 • Vorderingsrecht / causaliteit
 • Casuïstiek binnen de letselschade
 • Wat vraagt deze casus aan competenties en past dit bij je?
 • Lesdagen en tijden

  De basisopleiding bestaat uit 2 lesdagen. De lesdagen starten om 9.00 en eindigen tussen 16.00 en 17.00 uur.

  Doelgroep

  De basisopleiding letsel is bedoeld voor arbeidsdeskundigen die nog niet werkzaam zijn in de lestelschade en meer hierover willen weten en leren.

  Toelating

  Voor de basisopleiding heb je een diploma tot Arbeidsdeskundige nodig.

  Partners

  De basisopleiding AOV en Letselschade is opgezet door Kennistransfer van de Academie Mens en Arbeid van Saxion en IVA Opleidingen en maakt onderdeel uit van de opleiding arbeidsdeskundige als expert binnen de AOV en/ of letselschade.