11 dagen

Woe, 8 en 28 oktober 2021

Fysiek en / of online

€ 3990,- BTW-vrij

50 accreditatiepunten

Inschrijven

Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 085-0773610
Stuur een mail

De arbeidsdeskundige binnen de AOV

De positie als arbeidsdeskundige binnen het werkveld AOV is bijzonder. Niet alleen lever je een bijdrage aan een optimale re-integratie van je cliënt, ook probeer je de schadelast te beperken of zelfs te voorkomen. Wil jij meer weten over het vaststellen van arbeidsongeschiktheid, re-integratie of de duurzame inzetbaarheid specifiek van ondernemers, dan is de basisopleiding AOV een goede start.

Wat kun je straks:
Je weet hoe het werkveld van AOV en de bijbehorende competenties eruitzien. Je kent de overeenkomsten en verschillen, weet je positie binnen de AOV-polisvoorwaarden.

Inhoud:

De basisopleiding AOV is door IVA Opleidingen en Saxion ontwikkeld. IVA Opleidingen is specialist én grondlegger van arbeidsdeskundige opleidingen en ook Saxion biedt al ruim 20 jaar opleidingstrajecten aan voor dit functiegebied. Deze gebundelde expertise maakt van deze opleiding een ideale kennis boost voor arbeidsdeskundigen. 
Na de basisopleiding kun je diverse verdiepingsmodules volgen. Je leert over de werkvelden waarin je als arbeidsdeskundige opereert, zodat je na afloop een richting kunt bepalen.

  • Basis AOV/ polisvoorwaarden
  • Contractuele verhoudingen
  • Casuïstiek binnen de AOV
  • Stakeholders
  • Wat vraagt deze casus aan competenties en past dit bij je?

Lesdagen en tijden

De opleiding bestaat uit 2 lesdagen. De lesdagen starten om 9.00 en eindigen tussen 16.00 en 17.00 uur.

Doelgroep

De basisopleiding AOV is bedoeld voor arbeidsdeskundigen die nog niet werkzaam zijn in de AOV en meer hierover willen weten en leren.

Toelating

Voor de basisopleiding heb je een diploma tot Arbeidsdeskundige nodig.

Partners

De expert opleiding arbeidsdeskundige in de AOV en letsel is opgezet door Kennistransfer van de Academie Mens en Arbeid van Saxion en IVA Opleidingen.