5 dagen

Do, 28 januari 2021

Hybride: combinatie van fysiek en online

€ 1950,- BTW-vrij

30 accreditatiepunten

Inschrijven

Geriet van de Vis Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Stuur een mail

Basismodule AOV en letsel

Onderdeel van de Post HBO opleiding AOV en Letselschade

De positie als arbeidsdeskundige binnen de werkvelden AOV en Letselschade is bijzonder. Niet alleen lever je een bijdrage aan een optimale re-integratie van je cliënt, ook probeer je de schadelast te beperken of zelfs te voorkomen. Ga jij je als arbeidsdeskundige in de nabije toekomst bezighouden met het vaststellen van arbeidsongeschiktheid, re-integratie of het uitvoeren van letselschade, dan is de post-hbo opleiding AOV en Letselschade een goede basis.

Wat kun je straks? 

Je weet hoe het werkveld van AOV en Letselschade en de bijbehorende competenties eruitzien. Je kent de overeenkomsten en verschillen, weet je positie binnen de AOV-polisvoorwaarden en bent op de hoogte van wat redelijk en billijk is binnen de letselschade.

Inhoud

De post-hbo opleiding AOV en Letselschade is door IVA Opleidingen en Saxion ontwikkeld. IVA Opleidingen is specialist én grondlegger van arbeidsdeskundige opleidingen en ook Saxion biedt al ruim 20 jaar opleidingstrajecten aan voor dit functiegebied. Deze gebundelde expertise maakt van deze opleiding een ideale kennisboost voor arbeidsdeskundigen. Je hebt keuze uit drie opleidingen.

Je leert over de werkvelden waarin je als arbeidsdeskundige opereert, zodat je na afloop een richting kunt bepalen.

  • Introductie AOV en letselschade
  • Introductie binnen AOV
  • Casuïstiek binnen AOV
  • Introductie binnen letselschade
  • Casuïstiek binnen letselschade

Lesdagen en tijden

De basisopleiding bestaat uit 5 lesdagen, verdeeld over 3 maanden. De lesdagen starten om 9.00 en eindigen tussen 16.00 en 17.00 uur.

Doelgroep

De post-hbo opleiding AOV en Letselschade is bedoeld voor arbeidsdeskundigen die arbeidsongeschiktheid voor ondernemers gaan vaststellen. Daarnaast is deze opleiding interessant als je je gaat bezighouden met re-integratie voor ondernemers of met het uitvoeren van letselschade bij werknemers.

Toelating

Voor de basisopleiding heb je een diploma tot Arbeidsdeskundige nodig.

Partners

De post-hbo opleiding AOV en Letselschade is opgezet door Kennistransfer van de Academie Mens en Arbeid van Saxion en IVA Opleidingen.