Bij- en nascholing

Actueel, inspirerend en praktijkgericht

IVA Opleidingen biedt exclusieve bij- en nascholing voor arbeidsdeskundigen en casemanagers. De bij- en nascholing laat zich kenmerken als: actueel en inspirerend met 100% aansluiting op de praktijk. De ontwerpers van de bij- en nascholing en de docenten en sprekers zijn vooraanstaande gespecialiseerde professionals uit de sector. Als geen ander kennen zij het vak, de actualiteit en de toepassing van de inhoud in het dagelijkse werk.

Tevens biedt IVA Opleidingen een volledige vervolgopleiding voor arbeidsdeskundigen binnen de AOV en Letsel. (Lees meer hierover in het tweede deel van deze pagina) Hiermee leer je handelen in het specifieke werkveld van verzekeraars, schadelastbeheersing en voorzieningen.

Aanbod in bij- en nascholingen

Met bijscholing houdt u uw kennis op peil en ontvangt u PE-punten ten behoeve van uw certificering. 

Lees meer voor ons huidig aanbod

Hier vindt u een overzicht van reeds gevolgde bijscholingen en certificaten tot en met 2020 in de oude omgeving.

Bekijk uw overzicht van voor 2021

Opleiding arbeidsdeskundige binnen de AOV en Letsel

Als arbeidsdeskundige binnen de AOV of letselschade vervul je een andere rol dan binnen de WvP. Naast een oordeelsvorming over geschiktheid voor het werk en de re-integratiemogelijkheden, probeer je de schadelast te beperken of zelfs te voorkomen. Je rol binnen het proces is die van adviseur, waarbij belangen van diverse stakeholders uiteen kunnen lopen. In deze opleiding krijg je meer inzicht in deze stakeholders en de belangen, maar ook re- integratiemogelijkheden, voorzieningen, claimbeoordeling en advisering.

Wil je kennismaken of ben je werkzaam als arbeidsdeskundige binnen de AOV? Dan zijn er een aantal bijscholingen specifiek gericht op de rol van de arbeidsdeskundige binnen de AOV.

Lees meer

Wil je kennismaken of ben je werkzaam als arbeidsdeskundige binnen de letselschade? Dan zijn er een aantal bijscholingen specifiek gericht op de rol van de arbeidsdeskundige binnen de Letselschade.

Lees meer