Bij- en nascholing

Actueel, inspirerend en praktijkgericht

IVA Opleidingen biedt exclusieve bij- en nascholing voor arbeidsdeskundigen en casemanagers. De bij- en nascholing laat zich kenmerken als: actueel en inspirerend met 100% aansluiting op de praktijk. De ontwerpers van de bij- en nascholing en de docenten en sprekers zijn vooraanstaande gespecialiseerde professionals uit de sector. Als geen ander kennen zij het vak, de actualiteit en de toepassing van de inhoud in het dagelijkse werk.

In ons opleidingsportaal vind je ons overzicht met bijscholingen, op het gebied van:

➜ Arbeid en gezondheid
➜ Arbeid en organisatie, financiële cijfers
➜ Communicatie
➜ Wetgeving
➜ AOV (beginners)
➜ Letselschade en herstelgerichte dienstverlening (beginners)

De opleidingen op gebied van arbeid en gezondheid, organisatie, communicatie, wetgeving zijn voor alle arbeidsdeskundigen, casemanagers en verzuimprofessionals die werkzaam zijn binnen de Wet Verbetering Poortwachter, AOV, Letselschade, Participatiewet en re-integratie.

Abonnement of factuur

U kunt een jaarabonnement afsluiten, waarbij u voor €612,- in kan schrijven voor scholingen met de waarde van 6 PE-punten / jaar. U kunt ook inschrijven voor één masterclass of training en ontvangt daarvoor een factuur, conform de aangegeven prijs.

Aanbod in bij- en nascholingen

Met bijscholing houdt u uw kennis op peil en ontvangt u PE-punten ten behoeve van uw certificering. 

Lees meer voor ons huidig aanbod

Hier vindt u een overzicht van reeds gevolgde bijscholingen en certificaten tot en met 2020 in de oude omgeving.

Bekijk uw certificaten van scholingen voor 2021

STAP-budget

Alle bij- en nascholing zijn niet subsidiabel volgens het STAP-budget (daaronder begrepen ook seminars, congressen, herhalingscursussen). Doel van de regeling van het STAP-budget is immers het versterken van de positie op de arbeidsmarkt, niet het primair handhaven van de bestaande kennis en/of vaardigheden: zie ook www.stapuwv.nl