Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: wo, 3 apr 2019 13:00
Locatie: Apeldoorn
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijving gesloten.
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Werkhervatting bij kanker - Ragna van Hummel

Regelmatig kom je als arbeidsdeskundige werknemers of ondernemers tegen die uitgevallen zijn met kanker. Hoe kan je als arbeidsdeskundige mensen begeleiden bij herstel, opbouw in werk, waarbij duurzaamheid en inzetbaarheid voorop staan?

In de presentatie wordt stil gestaan bij feiten en cijfers rond kanker en werk, positieve en negatieve voorspellers voor de kansen op succes in re-integratie, aannames en taboes rondom kanker, de ziektefasen van kanker gerelateerd aan het werkvermogen en tips voor de weging die arbeidsdeskundigen moeten maken als zij clienten beoordelen.

over de trainer

Drs. Ragna van Hummel is oprichter en directeur van Re-turn | Werkkracht bij kanker (2009). Re-turn is een landelijke organisatie van gespecialiseerde professionals die een unieke visie op werken en herstel bij kanker uitdraagt. Ragna is daarnaast gastdocent aan de Avans+ Hogeschool in de Master OncologicPhysicalTherapy en bij NSPOH aan de opleiding voor bedrijfsartsconsulenten oncologie. Zij is betrokken bij Borstkankervereniging Nederland en stond aan de wieg van de Groep Werk & Kanker. In 2011 nam Ragna het initiatief voor het boek 'Werken na kanker'. Al tweemaal realiseerde zij het Congres Werk & Kanker voor werkgevers en HRM. In 2015 kreeg zij zitting in de werkgroep kanker en werk van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In samenwerking met het UWV, het VUmc en het Kennis Centrum Verzekeringsgeneeskunde (KCVG) participeerde Re‑turn in een wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van kanker en werk voor mensen in de Ziektewet. Ragna geeft met regelmaat presentaties en lezingen op congressen en symposia.

© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment