Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: wo, 14 okt 2020 16:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Jurisprudentie Passende Arbeid binnen de Wet Verbetering Poortwachter - mr. P. Willems

Passende arbeid binnen de Wet Verbetering Poortwachter is een ruim begrip. Tot hoever moet je gaan als arbeidsdeskundige in het adviseren over passende arbeid.

Op basis van het "handboek Passende Arbeid" (2015 NVvA, waarvan de heer Willems medeauteur is) en de Wet Werk en Zekerheid (welke is ingevoerd op 1 januari 2015) zijn er diverse interessante uitspraken gepubliceerd over passende arbeid in het civiele arbeidsrecht. Mr. P. Willems neemt je in deze scholing mee langs de belangrijkste uitspraken van de afgelopen 3,5 jaar.

Over de spreker: Pascal Willems is advocaat en eigenaar van WVO Advocaten. Hij is specialist op het gebied van ziekte en verzuim, arbeidsomstandighedenrecht, arbeidsrecht, sociale zekerheid,  en de privacy van werknemers. Hij is als auteur verbonden aan diverse vakbladen zoals Arbo, BG Magazine, TBV en de Vakmedianet Jurisprudentiedatabank. Daarnaast treedt hij regelmatig op als docent bij diverse opleidingsinstituten en wordt hij geregeld gevraagd als gastspreker bij beroepsorganisaties zoals de NVAB, NVVA en de CSM.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment