Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: wo, 17 jun 2020 13:30
Locatie: Online
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijving gesloten.
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

ONLINE: Stress, veerkracht en het komen tot herstel (let op: deze training kan zowel apart als als onderdeel van een drieluik gevolgd worden)

Deze bijscholing wordt ook op 16 september aangeboden

Veerkracht is datgene wat maakt dat we succesvol herstellen van stressvolle situaties. Het wordt ook wel onze natuurlijk weerstand tegen stress genoemd.

In deze bijeenkomst over stress gaan we dieper in op het werk van de Belgische neuropsycholoog Michael Portzky. Hij ontwikkelde een concreet actieplan om van de schade veroorzaakt door stress stap voor stap te herstellen. Daarnaast komt het 14 stappenplan van Kuijsten en Hamming (De stressexperts) aan de orde en kijken we kort naar het werk van Julia Cameron. Je gaat naar huis met een nieuwe kijk op stress en het herstel hiervan.

Deze (tweede) bijeenkomst kan apart gevolgd worden of in combinatie met:

  • Stress, nieuwe inzichten over een eeuwenoud systeem op 13 mei 2020

en / of

  • stress en jij op 7 oktober 2020

Over de trainer: Susan Hilhorst is organisatiepsycholoog en werkt als zelfstandig vitaliteitsmanager en coach bij werkdruk en stress. Ze heeft haar sporen verdiend in het onderwijs, waar ze overspannen leerkrachten coacht en scholen met een verziekte cultuur helpt herstellen. Ze begeleidt zowel de individuele, als ook de organisatievraagstukken vanuit de positieve psychologie. Susan wordt veel gevraagd als casemanager in complexe gevallen wanneer re-integraties vastgelopen zijn. “Mensen kunnen pas veranderen wanneer ze de situatie waarin ze zich bevinden begrijpen en accepteren.” Het vergroten van begrip en daarmee eigenaarschap, is wat haar drijft.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment