Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: wo, 1 jul 2020 13:00
Locatie: Apeldoorn
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Loonwaarde: hoe te komen tot een eerste taxatie

In deze training wordt ingegaan op de basisbegrippen loonwaarde en de vraag hoe een eerste taxatie te maken. De basisbegrippen loonwaarde worden voor 1 december 2019 in opdracht van SZW door een werkgroep geactualiseerd onder voorzitterschap van AKC. U maakt kennis met het vernieuwde stelsel van begrippen: wat valt wel onder de loonwaarde en wat niet? De Output, de arbeidsprestatie, wordt verklaard volgens het geactualiseerde begrippenkader.  

De staatssecretaris heeft gevalideerde methoden voor loonwaardevaststelling de opdracht gegeven om begrippen en de wijze van uitvragen landelijk te uniformeren. De werkgroep heeft onder leiding van AKC en BOW op 1 december 2019 advies uitgebracht aan de staatssecretaris. Tijdens de bijscholing wordt je bijgepraat over het geactualiseerde begrippenkader. Daarnaast wordt je op weg geholpen om de begrippen toe te passen in de jouw dagelijkse praktijk als arbeidsdeskundige. Er wordt een praktische tool uitgereikt om loonwaarde te berekenen.

Lees ter voorbereiding op deze bijeenkomst het advies van de Werkgroep dat op 1 december 2019 is aangeboden.

 

Over de docent: drs. Raymond Laenen is initiatiefnemer van Loonwaarde-expert en mede-initiatiefnemer van Dariuz. Al vanaf 2003 bouwt hij aan meetinstrumenten om de loonwaarde zo objectief mogelijk vast te stellen. Sinds 2008 doet hij dit in samenwerking met TNO. Hij was zowel betrokken bij het eerste landelijk begrippenkader loonwaarde (AKC Cahier 13 A) als het geactualiseerde kader loonwaarde waartoe SZW in 2019 aan AKC opdracht heeft verstrekt.Hij is auteur van meerdere artikelen over het onderwerp die onder meer zijn gepubliceerd in AD Visie en Binnenlands Bestuur  en is als lid van de landelijke werkgroep mede-auteur van het geactualiseerde begrippenkader en de opleidingsgids loonwaarde.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment