Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: do, 24 sep 2020 16:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

De ontzorgverzekering: Kansen voor de arbeidsdeskundige

Vanaf 2020 komt er een nieuwe verzuimverzekering speciaal voor het mkb: de MKB-Verzuim-Ontzorgverzekering. Naast dat er een expliciete rol voor de casemanager is opgenomen, staat ook de arbeidsdeskundige als  belangrijke speler in het voorstel benoemd

In een dagdeel training wordt je mee genomen in de dienstverlening rondom de MKB-Verzuim-Ontzorgverzekering. Hoe is deze tot stand gekomen, wat biedt deze verzekering en welke verwachtingen hebben jullie als professionals van deze verzekering?

De verzekering is een product wat door de overheid in samenwerking met verzekeraars en de OVAL tot stand is gekomen. Wat zijn de financiële belangen bij deze verzekering? En vooral: wat betekent schadelastbeheersing voor de klant. (Hoe) kan je als arbeidsdeskundige deze schadelast berekenen  en welke rol als arbeidsdeskundige hier vervullen.

Over de spreker: Simon Klomp is werkzaam als specialist diensten collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekeringen bij de Amersfoortse Verzekeringen. Simon geeft met regelmaat trainingen en lezingen bij diverse opleidingen en congressen en is nauw betrokken geweest bij de tot stand koming van de MKB-Verzuim-Ontzorgverzekering.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment