Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel
Datum: wo, 4 dec 2019 13:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 295 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 2

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Update sociale wetgeving - mr. Turgut Hefti

Turgut Hefti neemt de deelnemers mee in het sociaal domein van wettelijke verplichtingen en doorgevoerde veranderingen. Aan de hand van zijn visie en ingebrachte vragen over dit onderwerp verzorgt hij een boeiende middag over onder meer de ontwikkelingen van BeZaVa, passende arbeid en gangbare arbeid. Ook daagt hij u uit om mee te denken wat dit kan betekenen voor het vak en werkaanbod van arbeidsdeskundigen, waar liggen groeimogelijkheden en wat zijn de bedreigingen?

Ter voorbereiding op de bijeenkomst dient de deelnemer vragen in te brengen op het gebied van sociale zekerheid. Hiertoe neemt de deelnemer casuïstiek / vragen mee naar de bijeenkomst. Deze zullen worden mee genomen in de presentatie en discussie tijdens de bijeenkomst.

Over de trainer: Mr. Turgut Hefti, is arbeidsdeskundige (geregistreerd) en juridisch adviseur. Als mens is hij gedreven, inspirator, resultaatgericht, staat de menselijke maat centraal en is hij pragmatisch in zijn aanpak. Naast het werk als arbeidsdeskundig geeft hij regelmatig lezingen en les als docent recht en sociale zekerheid bij onder meer SOSV, IVA Opleiding en Training, Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum, Weka/HRPraktijk, Medisch Ondernemen. Turgut Hefti is auteur bij Weka/HR Praktijk (Gezond in bedrijf, Probleemanalyse, Jaarboek verzuim en re-integratie, Ezine Gezondheidsbeleid).

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment