Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 2 dagen van 9.00 - 17.00 uur
Datum: wo, 25 sep 2019 09:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 1350 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 7

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Tweedaagse Masterclass duurzame inzetbaarheid - Claudia van Daal & Raymond Laenen

een gerichte kijk op duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een containerbegrip waardoor het lastig te bepalen is hoe u dit aanpakt, wat u moet aanpakken en waar u zou kunnen beginnen. In de inspirerende 2-daagse Masterclass duurzame inzetbaarheid krijgt u grip op het begrip duurzame inzetbaarheid. Deze opleiding is, naast het gebruiken van relevante theoretische achtergrond vooral praktisch ingericht.

  • datum 1e lesdag: 25 september
  • datum 2e lesdag: 9 oktober

U leert theorie en vertaalt die naar uw eigen organisatie of andere organisaties.

U krijgt inzichtelijk welke toepassingen en instrumenten u kunt (laten) inzetten om op korte en op lange termijn duurzame inzetbaarheid te realiseren. Tijdens interactieve bijeenkomsten past u de opgedane kennis via opdrachten direct toe.

Hiermee krijgt u inzichtelijke welke mogelijke interventies u kunt inzetten. Zowel op medewerkersniveau, teamniveau als organisatieniveau.
De eigen verantwoordelijkheid van werknemers, omdenken in arbodienstverlening en de dialoog tussen de werknemer en leidinggevende  staan in de 2-daagse Masterclass duurzame inzetbaarheid centraal.

Resultaat:

  • Na deze Masterclass heeft u voldoende actuele en theoretische kennis om binnen de organisatie het thema duurzame inzetbaarheid te agenderen.
  • Na deze Masterclass bent u in staat om het thema duurzame inzetbaarheid binnen de organisatie handen en voeten te geven, met als doel duurzame inzetbaarheid (en daarmee de productiviteit) van medewerkers te vergroten.

De trainers:

Claudia van Daal

Als adviseur duurzame inzetbaarheid en arbeidsdeskundige, adviseert Claudia verschillende organisaties met vraagstukken op dit gebied. Zij combineert het perspectief en haar ervaring als arbeidsdeskundige om duurzame inzetbaarheid bij zowel werknemer als werkgever onder te aandacht te brengen en hierin concreet adviseren.

Raymond Laenen

Raymond adviseert bedrijven en Arbodiensten met vragen over duurzame inzetbaarheid. Hij begeleidt organisaties om visie op duurzame inzetbaarheid te ontwikkelen en deze te vertalen naar praktische toepassingen. Hij heeft i.s.m. diverse partijen praktische tools ontwikkeld voor de duurzame inzet van medewerkers en groei van organisaties.

© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment