Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Terug naar aanbod
Duur: 1 dagdeel.
Datum: do, 14 maa 2019 09:00
Locatie: Utrecht
Investering: € 495 BTW-vrij
Accreditatiepunten: 3

Inschrijven
Geriët van de Vis – Meijer
Tel: 06-81089782
Mail: g.vdvis@ivaopleidingen.nl

Wil je graag persoonlijk advies?

Ons aanbod

Eendaagse scholing: Contractueel en Strategisch Arbeidsrecht - de heer Ulli Hoogland

Het arbeidsrecht kent vele uitdagende vraagstukken en u bent zeker geen toehoorder tijdens deze cursusdag. U bent degene die samen met andere deelnemers dossiers gaat oplossen! Het gaat om een leerzame en interactieve dag waarop meerdere facetten van het arbeidsrecht strategisch en tactvol aangepakt worden. Daardoor is de betrokkenheid en toepasbaarheid groot. Enerzijds gaat de dag in op voor de praktijk belangrijke thema’s die met contracten samenhangen. Anderzijds wordt er op deze dag ingegaan op probleemsituaties in de onderlinge verhouding met inzicht in de strategie die werkgevers en werknemers voeren. U zult naast kennis ook inzicht en vaardigheden ontwikkelen. U gaat zich inleven in de oplossingen.

Het programma:

In de ochtend zal het contractueel arbeidsrecht centraal staan met de volgende onderwerpen min-max-contracten, afroep, ketenregeling, detachering, payroll, de beëindigingsovereenkomst en het concurrentiebeding. Juist door de grens op te zoeken worden deze onderwerpen helder gemaakt. In de middag komt het strategisch arbeidsrecht aan bod met o.a. het omgaan met disfunctioneren, verwijtbaar handelen, verstoorde verhouding en ongewenst gedrag, al dan niet in combinatie met ziekte. Verkrijg inzicht in de achtergrond en aanpak van deze materie.

Over de trainer:

De heer Hoogland staat al meer dan 20 jaar als specialist werkgevers en werknemers bij in procedures. Vanuit zijn ervaring geeft de heer Hoogland al ruim 10 jaar les in zijn vakgebied en weet hij cursisten tot het maximale te bewegen. Hij behandeld herkenbare vraagstukken en werkt interactief met de groep aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Daarmee weet hij de vertaalslag te maken naar iedere doelgroep, van onervaren medewerkers tot aan de masterclasses die de heer Hoogland geeft voor advocaten.

De heer Hoogland wordt door zijn specialisme ook gevraagd voor bijzondere procedures. Hij is partner bij AN-i en de drijvende kracht achter de website Arbeidsrechter.nl. Tevens is hij werkzaam als onderzoeker en behandelaar voor de klachtencommissie ongewenst gedrag.

© 2019 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment