Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Arbeidsdeskundige:

jouw functie en de omgeving

De functie van arbeidsdeskundige is boeiend door de grote mate van differentiatie op de terreinen van mens-werk-inkomen: geen casus is gelijk. Ook kent de functie een grote variëteit: in taken, werkterreinen en in de planning van de uitvoering en biedt daarmee goede kansen in het vinden van de optimale balans tussen werk en privé. 

Lees meer

IVA Opleidingen biedt jou een unieke leer- en ontwikkelomgeving waar intensief gewerkt wordt aan jouw arbeidsdeskundig leiderschap. Te komen tot arbeidsdeskundig leiderschap reikt veel verder dan het leren van alleen een vak. Het gaat over jouw ontwikkeling, over jouw authentiek leiderschap, over de rol die jou krachtig en onderscheidend maakt. Jouw rol in een werkveld dat vraagt om mensen die zelfverzekerd de regie in handen durven nemen. Dat verstaan wij onder arbeidsdeskundig leiderschap!

Dit speelveld vraagt om arbeidsdeskundigen die opgeleid zijn om leiderschap te tonen. Professionals die opgeleid zijn om de kennis vanuit belasting die het werk van mensen vraagt te koppelen aan beleid van duurzame inzetbaarheid. Maar boven alles professionals die de regie in handen nemen, die heldere keuzes durven maken op basis van hun ontwikkeld analytisch, empathisch en leiderschapsvermogen. En op die manier naar alle belanghebbenden maximaal waarde toevoegen en draagvlak creëren. En juist dat maakt leiderschap noodzakelijk en tegelijkertijd zo betekenisvol.

Ons aanbod

Opleidingen arbeidsdeskundige

Ons aanbod

Bij- en nascholing

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment