Meer dan het leren van een vak

Het gaat over jouw ontwikkeling

Jouw authentiek leiderschap en over de rol die jou krachtig
en onderscheidend maakt

Wil je graag persoonlijk advies?

Abonnement

Zorg dat je bijblijft

IVA Opleidingen biedt exclusieve bij- en nascholing voor arbeidsdeskundigen en professionals die werkzaam zijn binnen de driehoek mens, werk en inkomen. De bij- en nascholing laat zich kenmerken als: actueel en inspirerend met 100% aansluiting op de praktijk. De trainingen en workshops zijn afzonderlijk in te kopen of als onderdeel van een aantrekkelijk abonnement.

Het abonnement

Uw investering

Een abonnement is geldig voor een jaar tijd. De ingangsdatum is de eerstvolgende maand na inschrijving. Na inschrijving kan jaarlijks een keuze worden gemaakt uit drie trainingen binnen ons aanbod. De investering voor een abonnement van drie dagdelen op jaarbasis op een rijtje:

  • € 595* vrijgesteld van BTW:
  • Minimaal 6 PE-punten per jaar. Bij de toelichting van het afzonderlijk aanbod staan de te behalen PE-punten vermeld;
  • Individuele registratie van de bij- en nascholing is via eigen inlogcode inzichtelijk;
  • Abonnementhouders ontvangen naast de afname vanuit het abonnement 10% korting op de overige bij- en nascholingsactiviteiten;
  • Het abonnement is persoonsgebonden en geldt per inschrijving;
  • Als abonnementhouder ontvangt u per email automatisch bericht bij nieuw aanbod;
  • Separate inkoop van bij- en nascholing: dagdeelprijs € 295 vrijgesteld van BTW​

*Voor arbeidsdeskundigen die maximaal twee jaar geleden zijn afgestudeerd geldt voor het eerste jaar een abonnementsprijs van € 500.

Aanvragen

Het abonnement

De sprekers

De ontwerpers van de bij- en nascholing en de docenten en sprekers zijn vooraanstaande gespecialiseerde professionals uit de sector. Als geen ander kennen zij het vak, de actualiteit en de toepassing van de inhoud in het dagelijkse werk. De bij- en nascholingen zijn geaccrediteerd door de NVvA en gecertificeerd door Cedeo. Deelname aan elk dagdeel garandeert ten minste 2 PE-punten. Het exacte aantal PE-punten staat vermeld in het overzicht.

Ons aanbod

Bij- en nascholing

IVA Opleidingen

Onze belofte

Als 100% specialist en grondlegger van arbeidsdeskundige opleidingen heeft IVA Opleidingen ruim 15 jaar een vooraanstaande positie in het arbeidsdeskundig domein in Nederland. Een positie die bestaat uit nauwe samenwerkingsverbanden met organisaties in de sector. Een positie die ons inspireert, waarop we trots zijn en die verantwoordelijkheid vraagt. En dat typeert onze identiteit die u vanaf de eerste minuut zult ervaren. Alle kennis en energie binnen IVA Opleidingen is erop gericht het maximale voor u te betekenen. Die belofte waarmaken voelen wij als onze missie en verantwoordelijkheid.

© 2020 - IVA Opleidingen B.V. CodeOn Webdevelopment